Αποσταθεροποίηση με ραδιο-αρβύλα;

Ο Γιώργος πληρώνει 700 Ε κομμωτήριο,ο Πάγκαλος βρίζει τους ήρωες του 21 κλπ. Γκαιμπελίσκοι Έλεος!! !! Στο facebook, σε  φόρουμ και μπλογκ διάφοροι αναπαρήγαγαν όλη μέρα ένα περίεργο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.
http://bit.ly/gy5QmQ
Είναι απίστευτο το τι μπινελίκι έριχνε στον Πάγκαλο ο κάθε πικραμένος!
Η θέση μου είναι αυτή:
Παιδιά έχω κάποιες ενστάσεις…
1.Να ασκούμε έντονη κριτική ακόμα και να βρίζουμε από αγανάκτηση κάποιο δημόσιο πρόσωπο για τις πράξεις του,το λόγο και τις απόψεις του το καταλαβαίνω.Το να βρίζουμε όμως κάποιον για τις σωματικές του ατέλειες ,μήπως είναι κοινωνικός ρατσισμός;
2. Να δεχτώ ότι ο Πάγκαλος δεν γνώριζε ότι οι Κλέφτες και οι Αρματωλοί είχαν βγάλει το Πανεπιστήμιο και ότι τα κόμματά μας δεν ήταν το Αγγλόφιλο,το Γαλλόφιλο και το Ρωσόφιλο και ότι για αυτή την άγνοιά του εκτέθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο .Ο Ελεύθερος Τύπος σήμερα θυμήθηκε να το δημοσιεύσει;Τυχαίο;
3.Αφού λοιπόν είμαστε πραγματικοί απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη και όχι κατά ψευδή συνείδηση ,τότε γιατί χάφτουμε όποιαν είδηση κι όποιον ισχυρισμό (ραδιο-αρβύλα) κυκλοφορεί;Θέλω να πω είναι διασταυρωμένη η είδηση και ακριβές το περιεχόμενο; Ας είμαστε επιφυλακτικοί. Οι μέρες είναι πονηρές. Όποιος όμως από σας θέλει να ρωτήσει ή να διαμαρτυρηθεί ας απευθυνθεί στον ίδιο τον Πάγκαλο και μετά ας μας ενημερώσει.Εδώ είναι το mail του:
officeantiproedros.gov.gr

Λίγες μέρες πριν το ίδιο έγινε και με το περίφημο κούρεμα της κεφαλής του πρωθυπουργού!
http://bit.ly/iiKsOr

Η θέση μου είναι:
‎7Ο ευρώ παίζει… 700 όμως;
Λίγο προσοχή δεν βλάπτει!! Και αυτή η επιχειρηματίας που ξοδεύει όσο θέλει,ήθελα να ήξερα όταν απολύσει κανέναν φουκαρά (υπάλληλό της,όχι του δημοσίου με το οποίο όπως λέει δεν έχει καμιά σχέση) θα του δώσει κανονικά την αποζημίωση ή θα την δώσει κουρεμένη σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων!!!
Κάτι τέτοια διαβάζω και λέω αν είναι να σωθεί η χώρα καλώς. Αν είναι να χρεοκοπήσει θα ένιωθα καλύτερα αν έψαχνε μαζί μου στα σκουπίδια για φαΐ κι αυτή η κυρία!!!
===================
Φοβάμαι ότι αρχίζουμε και χάνουμε τη ψυχραιμία μας και αντιμετωπίζουμε τις απόψεις του άλλου και τον άλλον ως πέμπτη φάλαγγα!
Ελπίζω στην προσωπική υπευθυνότητα του πολίτη,μήπως και αποφύγουμε την ομαδική παράκρουση.Ελπίζω ότι κάτι θα γίνει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο… Ελπίζω τέλος ότι η Κυβέρνηση θα αντιληφθεί ότι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι εξάντλησαν τα όριά τους και θα στραφεί και αλλού επιτέλους.
Για την αποφυγή της χρεωκοπίας έγραψα:
Δεν είμαι και οικονομολόγος. Διαισθάνομαι όμως ότι ακόμα και αν κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε παραμένουν σημαντικοί κίνδυνοι,που οφείλονται στο διεθνές περιβάλλον. Τούτο δεν αποτελεί άλλοθι για υπαναχωρήσεις στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.Χρειάζεται όμως ένα πανευρωπαϊκό σχέδιο πολιτικής και οικονομικής αναδιάρθρωσης της ευρωζώνης, που θα στηρίξει την αναπτυξιακή προσπάθεια για τη σωτηρία της οικονομίας μας και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής .
Και επιτέλους να μαζευτούν οι φόροι από αυτούς που δηλώνουν 10.000 ετήσιο εισόδημα,ενώ βγάζουν 100.000.
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ότι ήταν να δώσουν το έδωσαν. Κάτι ΔΕΚΟ έμειναν αλλά οι εκεί περικοπές σημαίνουν και λιγότερα έσοδα φόρων από μισθούς! Οι περικοπές αυτές μειώνουν τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ ,δεν αυξάνουν τα έσοδα!Όλοι ξέρουμε ότι το λίπος βρίσκεται στους αυτοαπασχολούμενους που φοροδιέφευγαν επί δεκαετίες.
Ιδού η Ρόδος…

Advertisements

About Konstantinos Floridis

I am cat lover,music lover,printed paper lover. A middle aged man who is trying to remain young, looking for the elixir of life in music. I work as Biologist in Medical Laboratory at a hospital. I am a teacher of Biochemistry at a professional school. Hobbies:pets,music,politics,books,magazines ,news-papers,science, medicine,biology and Internet.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s