Στην Ουκρανία γράφεται η εποποιία της παλλαϊκής συμμετοχής ενός αντιστεκόμενου λαού ―καμιά σχέση με κακόψυχους ιδεοληπτικούς που «νοιάζονται για τον άνθρωπο»

Να πληρώσει τα εγκλήματά του ο Πούτιν.
Το δικαστήριο της Ιστορίας τον καταδίκασε οριστικά κι αμετάκλητα✌🌹

Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

[Ο Πούτιν έχασε ολοσχερώς]

Ακόμη και να τους ισοπεδώσει ο Πούτιν, δεν θα τους κατακτήσει. Αντιθέτως, θα βρεθεί απομονωμένος από την Οικουμένη για πολλά χρόνια. Ο στόχος του χάθηκε στα ερείπια των αντιστεκόμενων πόλεων της Ουκρανίας.

Ξεχωρίσαμε το άρθρο του ©Γιάννη Σιδέρη στοliberal.gr

ΗΜαριούπολη δεν είναι η πρώτη Γκουέρνικα του 21ου αιώνα. Προϋπήρξε το Χαλέπι, ενώ στον καιρό της αλλαγής του αιώνα που με τόσες ελπίδες ερχόταν, έγινε ερειπιώνας το Γκρόζνι. Όλα δια της θανατηφόρας χειρός Πούτιν.

Το μέγεθος της καταστροφής που επιχειρεί στα κτήρια και τις υποδομές της Ουκρανίας, ξεπερνάει τις δικαιολογημένες (και κατά τον γράφοντα) ανησυχίες για την περικύκλωσή του από το ΝΑΤΟ. Αφ’ ης στιγμής ο Ζελένσκι δήλωσε ότι δεν θα μπει στη Συμμαχία, οι βομβαρδισμοί θα είχαν κοπάσει έστω. Αντί αυτού έγιναν ισχυρότεροι και με σύγχρονα πλέον όπλα, υπερηχητικούς πυραύλους.

Ναι, δεν περίμενε αυτή την εποποιία αντίστασης των Ουκρανών, που θα γραφεί…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 729 επιπλέον λέξεις

About Konstantinos Floridis

I am cat lover,music lover,printed paper lover. A middle aged man who is trying to remain young, looking for the elixir of life in music. I work as Biologist in Medical Laboratory at a hospital. I am ex-teacher of Biochemistry at a professional school. Hobbies:pets,music,politics,books,magazines ,news-papers,science, medicine,biology and Internet.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε